Algunes de les cobertes de 'La invasió dels lladres de cossos' de Jack Finney, obra cabdal de la literatura de ciència-ficció del S.XX
El doctor Miles Bennell (Kevin McCarthy) superat pels  esdeveniments 'The invasion of the body snatchers', la primera adaptació del relat original al cinema, obra del gran Don Siegel (1956)
Mathew Bennell delatant a un humà al remake de 'The invasion of the body snatchers' de Philip Kaufman (1976). Aquest crit és l'element que dóna peu al títol de la novel·la 'El crit de les ultracoses'.
El crit de les ultracoses neix amb l'objectiu d'explicar una història de gènere sobre la creixent alienació humana, i alhora homenatjar aquest gran tòtem de la ciència-ficció que és The invasion of the body santchers de Jack Finney, però també al The muppet masters de Robert A. Heinlein i al They live! de John Carpenter, tot combinant-ho amb humor i en un context gens usual: Girona. Una nova raça alienígena ha iniciat una abducció generalitzada de la població, i el seu modus operandi no és el més esperat, fet que el converteix en molt més perillós i efectiu.

© 2013 by CALLAHAN RUIZ. Proudly created with Wix.com
 

  • Twitter Classic
  • Facebook Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now